10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Emlékeim szerint 1-2 évnél régebben is volt gépágyús lövészet földi célokra és virtuális bomba vetés is. Bár az előbbi képesség számomra nevetséges, a második dicséretes, tekintve nem vettek mellé bombát, de azért a légierő igyekezett. Az utolsó 1-2 év elött is volt már JTAC-es rávezetés, de szintén szimulált bombával. Ez tuti rendszeres, mert a földieknek is x naponta meg kell újítani a papírjukat. Az utóbbi 1-2 évben ez talán felpörgött a Visegrádi 4-ekbe felajánlott CAS miatt.

Nem onnan indult. A felvetés az volt, hogy a mostani MH tűzereje/képessége nem éri el egy korábbi Néphadseregi laktanya tűzerejét. Erre mondtam én, hogy ez max a szföldiekre igaz.A Grifek szerintem ma többet érnek a térségben levőkhöz képest, mint anno a Néph. légierője. Abban igazad van, hogy anno kirepülték a képességeket, most meg sokáig a vasban ragadnak a képességek, mert nem használjuk. Laikusként ezt arra alapozom, hogy a Grifek most tudnák a környező országokat prec csapással bántani - ha lenne bomba - és éjszaka relatíve nyugodtan garázdálkodhatnának (mínusz az ellen légvédelme). Persze ezzel kitörölhetjük, ha a földön alig vannak és azok is szinte nulla éjszakai képességgel.