-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #78754 Jogos, én csak a vassal számoltam. De arra is írtam, hogy hiába tud valamit null kilométeresen a Grif, ha nem tudjuk/akarjuk megtanulni használni. De ha csak a vasat nézném, akkor az éjszakai csapásmérés/felderítés/stb nagy fegyver tény lenne a szomszédokkal szemben. Érzésre erősebbek lennénk a szomszédokkal szemben mint anno. Más kérdés, hogy a tucat Grif is benne van abban, hogy a földön nincs sok minden.
@HPASP: Fegyvert vettünk, bár nem sokat. Nem tudom, hogy a gépek fogynának e el előbb, vagy a fegyver. De ugye egy reptérről üzemelnek... Éles lövészetről elég sok infó volt mostanában. A Visegrádi felajánlás, meg a Balti vállalás miatt bele húztak. Összességében nem tudom. A VSZ idejében nyugaton és a szomszédainknál is több gyakorlat volt.
@millerius: Természetesen 10 év. De a szlovákoknál érik a Grif, a cseheknél már régóta van, az osztrákok EF-eznek igaz tudtommal csak légvédelemre jók, a szerbek most akarnak plusz 29-eket és a Románoknak is 12 gépük lesz emlékeim szerint, de tény, hogy nulla a tapasztalat és azért ukrajna sem kicsi, nem tudom mennyi gépük lehet. Mondjuk sokj jót nem feltételezek a Molni által említett ukrán Szu-27-es pilóta után, aki 5 órát repült a kecskeméti repnapig.