10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Na szóval...

Kaptam egy ilyen üzenetet VO101.Tom egyik ismerősén keresztül, valamiféle társasjátok próbálna csinálni.

******* gave me your email address. he said you could help me with some cold war data.

The countries I need data currently is; DDR, Finland, France, Poland, Soviet, UK, USA, West Germany.

The year, 1984. Where new systems were implemented in 1984 then please use the earlier system, not the new one! Unless for example the new system was implemented very early in the year like 10th January 1984. As a rule, use most common.

I could use a list of aircraft for each one, helicopters and ground attack aircraft as well as fixed wing fighters. This needs to include common weapon load outs.

I am also looking for data on range and penetration of tank rounds. As well as ATGM.

Any data on ERA armour and similar systems. % effectiveness.

That is quite a lot of information already and there will be more.

If you can help that would be great.
    Thanks.

Én írtam neki, hogy ez önmagában messze túl van az ismereteimen. Az 1984-es év segíséget jelent neki. A repcsik és fegyverzetek egy részét még csak-csak meg tudom adni légvédelem és szárazföldi erők terén, de az ATGM és hk. lőszerek átütéséről nincs összefoglaló anyagom. Igazság szerint, ha neki összegereblyéznénk egy ilyet, akkor nekünk is meglenne egy helyen. Ha csak kommetekben bárki hozzászól ehhez én megcsinálnám az összegereblyézést és angol fordítást is, ha köll.

Ha ebből lesz valami, akkor neki sanszosan haszna is lehet belőle. Én nem hoztam szóba ilyesmit, mert nekem pusztán "szakmai kihívás" és érdekel a végeredmény. Ennek szellemében várom szeretettel mindazokat, akik beszállnának a buliba.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.11.24. 23:34:05