10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    ami azt illeti ez többször előfordult már. ugyanis most épp a ketrecharcot gyakoroljuk a többiekkel. nyáron barna attilával edzettünk, segítettünk neki a felkészülésben, jelenleg ő az egyik szervezetnél a bajnok. azóta hogy kipróbáltuk ezt a sportot,-azóta nem jó sem a box, sen a thai box, sem a sima birkózás, mert mindegyik jó a maga nemében de ugyanakkor óriási hibájuk hogy nem használják ki a lehetőségeket a szabályok miatt amik egyébként adottak.- dél afrikában él és ott versenyzes, csak haza szokott jönni pár hónapra egy évben az itteniekhez. bár deák bárdossal még nem birkóztam, de a korábbi edzőparnerével(vele dolgozom egy szórakozóhelyen) együtt edzünk, ő is 130 kg és igen jelentős sikereket ért el korábban a birkózásban.a fekvenyomást csak példaként említettem, hogy mekkora is az emberi teljesítőképesség, mert ugye modnjuk te hány kilót is tudsz kinyomni fekve? gondolom nem ennyit, és még azoktól az emberektől is vannak sokkal erősebbek, akiket amúgy erősnek gondolunk. a barbár fivérek 70 kg-al edzettek bicepszre. KÉT EGYKEZES 70KG-OS SÚLYZÓVAL ! ...nyilván egy ilyen fegyvernek semmi gyokrlati haszna a gyalogosoknak, tűztámogató fegyvernek tökéletesek a már rendszerbe állítottak (pl:m249 saw)de ugye az emberek úgy általában nem csak olyan dolgokat fejlesztenek ki és gyártanak le ami elengedhetetlenül szükséges. én el tudom képzelni hogy egy nagy fegyvergyár pusztán a látványosság kedvéért legyártson egy ilyen fegyvert, gondolván arra hogy a gyerekek akik nézik a reklámvideót és azokat az akciófilmeket amikben szerepelni fog, ha majd megnőnek és fegyvert szeretnének vásárolni maguknak, azt a fegyvermárkát már jól csengő névként ismerik. (pl desert eagle)főleg persze az usa a célpont, de nem mindenütt olyan szigorúak a fegyvertörvények mint itthon vagy európa sok államában.ha a rövid 5.56-os lőszert tüzeli, és nem 10000/perces tűzgyorsasággal(minek is kellene annyi, fölösleges és a látvány úgyis meglesz, és mivel ugye ez nem gázos hanem elektromotor működteti, olyan sebességre állítják be amilyenre akarják a mérnökök)plusz van egy szíj ami a fegyverhez van csatlakoztatva és átdobja a vállán mint a hátizsákot, máris kiegyensúlyozottabb és könnyebben tartható a dolog. a lőszert meg szemmel láthatólat lefelé köpködi, úgyhogy nem nagyon pattog az arcába. szóval szerintem reklámfegyvernek megvalósítható

ghost: kétféle embertípus létezik : az egyik megmagyarázza hogy mit miért nem lehet megcsinálni, a másik meg megteszi. majd nézz rá a galériámra, képzelj a kezembe egy gépkarabélyt és után tegyél ilyen szmájlikat ha még utána is így gondolod ()