-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Túl bonyolult? Akkor ne vegyek Volvo-t? Olyan kicsi az esélye, hogy autóbalesetet szenvedek. Erre a Volvo mit csinál? Állandóan a környezetet figyeli. Ha észleli, hogy ütközni fogok akkor már előre elkezd fékezni. Az ütközés előtt behúzza a kormányt, hogy ne törje össze a bordáim. Az ülést a fejtámlát ideális pozícióba állítja. megfeszíti az övet. Megfelelő időben az ideális nagyságra felfújja a légzsákot. Még a testsúlyommal és a magasságommal is kalkulál. Ez csak egy része annak amit a Volvo azért csinál, hogy mentse az irhám. Fel se tudnám sorolni.
Mert lehet többet segít egy drágább lőszer.
Mondjuk 100 darab csappantyút legyártasz. Akkor szétszeded a gyártósort és ellenőrzöd az állapotát a csappantyúkból meg kiveszel 5 db-ot és kipróbálod. Ha valami nem jó akkor az egész mehet a kukába vagy olyan lőszerbe amit a lőtérre szánnak gyakorlásra. Egyenként nem ellenőrizhetsz mindent. Aztán ha a fegyverben törik a rugó, ütőszeg? Hiába prémium a csappantyú.
A tisztán elektromos/lézeres elsütésnek nem tudom lenne-e jelentős előnye
De én arról írtam h miért vagy ez vagy az, lehetne mindkettő egyszerre.