10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Hpasp #77587
    Ezt miből lehet levezetni?

    Innen, meg innen.

    Az üteg tűzvezető tiszt a SZURN berendezésben foglal helyet, ahol képernyőjén (TCO munkahely) követheti nyomon az FDC-ben kialakított szintetikus légi helyzetet, fogadja a kapott parancsokat (SSTO), illetve jelentéseket küld (SSREP) az FDC-nek. Figyelő üzemmódban kisugárzás nem szükséges, így is megfigyelhetőek a légi objektumok. Automatikus üzemmódban, parancs vételekor a KPC kabin pótlására beszerelt univerzális illesztő egységen keresztül olyan vezérlő jelet kap a berendezés, amely oldal és helyszögben a célra állítja. Az optikán keresztül az elfogás-követés megkezdhető.



    Amennyiben a SZURN rendelkezik IFF szekunder radar idegen/barát felismerő rendszerrel, úgy a kezelő egy utolsó azonosítást végez, majd kiadhatja a megsemmisítés parancsot. A megoldás biztosít minden olyan szolgáltatást, ami a korszerű, magas fokú automatizáltsághoz szükséges, de semmilyen olyan beavatkozással nem jár a SZURN eredeti rendszereiben, amely megakadályozná, hogy azt a hagyományos (modernizálás előtti) módon is használhassák.

    A modernizálás során beépített eszközök (TCO munkahely és univerzális illesztő egység) környezetállósági kialakításakor figyelembe vettük, hogy a SZURN lánctalpas hordozójárművel rendelkezik. A beépítést úgy végeztük el, hogy az eszközök elhelyezése egyezzen meg a különböző verziójú SZURN berendezések esetében.
    Utoljára szerkesztette: Hpasp, 2016.10.09. 12:27:50