10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Palinko
    Én nem azt látom a legnagyobb hátrányának, lehet rosszul gondolom, de szerintem a tüzérséget így is az egyik legvédettebb alakulat, ha meg valaki közel férkőzik úgy sem lehet olyan kicsi hogy ne találja el. Azt látom a legnagyobb problémának, hogy ez egy modern, bonyolult gép amit láttam a videón, ultra kényelem, de ennek ára van, ha valami meghibásodik a harctéren ki a fene fogja megjavítani? Nyilván pár egyszerűbb nyűgét tudják, de egy ilyen összetett rendszernél már nem mindig olyan egyszerű a hibát megtalálni.

Ráadásul speciálisan képzett személyzetet igényel. Ezzel szemben egy hagyományos kézi töltésű valami egyszerű mint a faék, meghibásodásnak nem sok lehetősége van felbukkanni. Ráadásul ha valaki kiesik valamiért a sorból, szinte bármelyik baka pótolhatja. Oké a célzót azért annyira nem, de ha kb oda szórják ahová eddig már az is valami, de egy töltő meg sima fizika azt aki már látta egyszer sztem tudja helyettesíteni, nem lesz olyan jó, de mégsem esett ki a fegyver teljesen max lassabban meg pontatlanabbul lő.