-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Azóta volt valami a témában?
Semmi, megbékélt mindenki vele, jobb hijján.
Amúgy nem is értem hogy tudnák megvalósítani? A gép formája és szerkezeti anyagai adottak. A radarelnyelő bevonat anyagához nyúlhatnak csak hozzá, de az meg furcsa lenne, mert azt lehet a legkevésbé titokban tartani. A felhordás technológiája és a rétegszerkezet nem szabad hogy annyira bonyolult legyen, mert ezt a gépet tudni kell a jól felszerelt hazai bázisoktól távol is szervizelni.
Feltehetően pont a festék az, amelynél játszanak.
Tudom hogy a politikában olyasmit hogy SOHA nem szabad mondani, de annak az esélye hogy az USA katonailag konfrontálódik mondjuk Norvégiával, Hollandiával, Dániával, Ausztráliával, Olaszországgal... szerintem elég kicsi.
Ellenben ott nem ők intézik a biztonságot, így más is pontos információkat szerezhet az USAF képességeiről. Míg így mindig ott van, hogy oké, megszerzik az export változat adatait - de az eredeti USAF gépek képességei ehhez képest jobbak.
Egyébként ez a kritikus dolgokkal eddig is így volt. Ezért nincs az export Abrams-ok páncélzatában uránium réteg...
Akkor viszont meg felettébb kínos lenne ha a szövetségesek F-35-öseit bizonyos bevetésekre nem lehetne elküldeni, vagy elküldenék és lelövöldöznék őket...
SEAD feladatoknál számít leginkább, arra nem aligha a segéderőket küldik előre...