10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • _rudi
    F-35 export verzió - eltérő RCS: én ezzel kapcsolatban csak egy 2006-os cikket találtam ahol a volt Ausztrál hadügyminiszternek volt valami furcsa nyilatkozata és egy liberális parlamenti képviselő verte a habot.

Ausztrál botrány

Azóta volt valami a témában?

Amúgy nem is értem hogy tudnák megvalósítani? A gép formája és szerkezeti anyagai adottak. A radarelnyelő bevonat anyagához nyúlhatnak csak hozzá, de az meg furcsa lenne, mert azt lehet a legkevésbé titokban tartani. A felhordás technológiája és a rétegszerkezet nem szabad hogy annyira bonyolult legyen, mert ezt a gépet tudni kell a jól felszerelt hazai bázisoktól távol is szervizelni.

Mi érdekük fűződne hozzá? Tudom hogy a politikában olyasmit hogy SOHA nem szabad mondani, de annak az esélye hogy az USA katonailag konfrontálódik mondjuk Norvégiával, Hollandiával, Dániával, Ausztráliával, Olaszországgal... szerintem elég kicsi.
    (a Törökök szerintem meg majd kb. akkor fognak F-35-öt kapni mikor Belorussia)

A fentiekkel szemben viszont arra márt volt bőven példa - és várhatóan a jövőben is lesz - hogy az USA megpróbálja a legközelebbi szövetségeseit "behúzni" maga mellé az éppen aktuális háborújába. Akkor viszont meg felettébb kínos lenne ha a szövetségesek F-35-öseit bizonyos bevetésekre nem lehetne elküldeni, vagy elküldenék és lelövöldöznék őket...

Utoljára szerkesztette: _rudi, 2016.08.25. 15:49:08