-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
_rudi #76441 Én azt írtam hogy szerintem itt egy egyszeri leírásról van ami hosszú évek/évtizedek eredménye.
Mondok egy lehetséges példát:
Davis-Monthan légibázis a legnagyobb repülőgép temető (bár nem szeretem a temető kifejezést, mert az ott tárolt gépek igen nagy hányada olyan állapotban van, hogy gyorsan reaktiválhatóak. ld.: nemrég az F-18-asok)
Mindenesetre több mint 4000 gép van ott különböző állapotban. Ezek a gépek is még a USAF, NAVY és MARINE tulajdonában vannak ergo. szerepelnek az eszközök között. A nagy kérdés hogy milyen értékkel? Ez a nulla és a sok tíz millió $ között elég sok minden lehet.
Erre - feltételezem - megvannak a saját belső szabályaik hogyan kell az eszközeiket értékelni.
Tegyük föl hogy van 2000 gép ami átlag 10 millió $/db értékkel szerepelt a könyvekben de felfedezik hogy saját szabályaik alapján, vagy egy most meghozott döntés következtében,ezeket nulla értéken fogják a jövőben kimutatni. Ez az egy tétel magában 20000 millió $ (20 milliárd) leírást jelent!
Ez leírás csúnyán néz ki az éves eredményben de semmiféle hatása nincs a Cash-flowra. Az élet megy tovább...