-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
2016-ban elsővonalas ASF ARH nélkül szerinted normális dolog? Mert még ma is lényegébn ez az Orosz Légierő. Ennek fényében tessék már ilyen "hiányosságokat" nézni...
Attól, hogy az oroszok is megküzdenek a saját hiányosságaikkal, attól miért kellene elnézőbbeknek lennünk a másik oldallal. Független a kettő egymástól. Idehozhatnánk azt, hogy például a magyar Gripen-eknek sincs HOBS képes rakétájuk, pedig integrálva a típushoz már van ilyen (Iris-T). Ez azonban aligha releváns az F-22A és a HOBS / sisakcélzó esetében.
Ezen felül ne keverjük ennyire a sisakdisplay és sisakcélzó fogalamkat, mert rohadtul nem azonosak.
Hol kevertem én össze?
Az agyonsztárolt oroszoknál 25 éves elmaradásban vannak az ARH alkalmazás terén és 0 stealth gép van.
Ki sztárolta agyon őket? Én aligha. De ha már nagyon hasonlítgatni akarunk, Kína 9 éve rendszeresítette saját PL-12-esét.
Valahogy egyetértek azzal, hogy az F-22-őn az HOBS képességnek semmiféle prioritás nem szükséges. Az már csak púder...
Ez is egy vélemény, de ne feledjük, hogy eredetileg tervezték a képességet, csak aztán elhalasztották az integrálását. Azért ez nem egészen ugyan az...
Az orosz ARH nélküliség vagy ez a cikibb szerinted?
Nyilán az, hogy 2016-ban még mindig főleg SARH rakétákkal repülnek Szíria felett is a Szu-35Sz-ek... Noha már feltűntek az R-77M-ek is a Szu-35Sz-ek szárnyai alatt, de még kiegészítésként.
Ezzel együtt ez mennyiben befolyásolja az F-22A és az AIM-9X/JHMCS viszonyát?
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.08.15. 13:33:29