-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ezzel együtt ASF gép 2016-ban sisakcélzó nélkül szerinted normális dolog? [/qoute]
2016-ban elsővonalas ASF ARH nélkül szerinted normális dolog? Mert még ma is lényegébn ez az Orosz Légierő. Ennek fényében tessék már ilyen "hiányosságokat" nézni...
A világ közép és nagyhatalmainak elsővonalas gépeinek hány százalékán van? Ezen felül ne keverjük ennyire a sisakdisplay és sisakcélzó fogalamkat, mert rohadtul nem azonosak. A JHMCS az sisakdisplay, ami a sisakcélzó nélkül is tud ezt-azt. A 30 éves MiG-29 9.12-őn volt sisakcélzó, de orosz sisakdisplay hol is van széleskörűen...? Ehm...
[quote]Úgy, hogy idén kapták csak meg az AIM-9M helyett a -9X-et. A HUD-on pedig 2018-ig (az Increment 3.2b szoftver csomagig) a -9M jelölései élnek (befogási szög terén is) a -9X rakéták esetében is, mert a szoftver még nincs felkészítve a -9X-re.
Az agyonsztárolt oroszoknál 25 éves elmaradásban vannak az ARH alkalmazás terén és 0 stealth gép van. Valahogy egyetértek azzal, hogy az F-22-őn az HOBS képességnek semmiféle prioritás nem szükséges. Az már csak púder...
Ezzel együtt is ciki, hogy a világ legfejlettebb és legjobb harci gépe ilyen hiányosságoktól szenved...
Az orosz ARH nélküliség vagy ez a cikibb szerinted?
Hivatalosan sehol nem láttam leírva, de szerintem ennek az F-22A exporttilalomhoz lehet köze. Ugyebár a saját adatkapcsolata (IFDL) nem került rá más gépre - az F-35-re sem. Szvsz itt megint az USAF és a DoD korlátozta be magát, attól való félelmében, hogy az IFDL rossz kezekbe kerülhet....
Nem tudom megítélni.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.15. 13:14:44