-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
fade2black #76255 rudi: "Van e jobb ötletem? Persze! Ne háborúzz ha nem vagy biztos a sikerben. Keress politikai megoldást vagy nyeld le a békát és majd később nyerd meg a békét."
Máshogy mondanám de vmi hasonló...
...de ha már ez nem jön össze akkor amikor egyértelműen vége van, ez pedig esetünkben a NATO bombázások megindulása utáni 1-5.napon egyértelművé kellett volna váljon a vaknak is akkor ne húzd azt még 78 napig teljesen értelmetlenül.
"Az F-35 kétségtelenül minden téren generációs ugrást jelent a 4. gen gépekhez képest - kivétel a WVR légiharc."
ld DAS video. Ha ez így működik akkor WVRben is megvan a generációs uggrás.
uis WVRben sokkal gyorsabban kerül indítási pozicióba mint a PakFa vagy az F-22, hisz tökmindegy milyen pozicióban van indítási pozicióban van. Agyonveri az "elöző" generációt azaz megvan a generációs ugrás.
"Amiről szó volt az az F-35 vs. PAK-FA. Erre jött JanáJ kommentje hogy majd az F-22-esek megvédik az F-35-öket. Erre én bátorkodtam megemlíteni hogy ahhoz nagyon kevesen vannak."
Én annyira nem látom miért kéne a nagy védelem az F-35nek a PakFa ellen. Igen véleményem szerint bőven egy ligában fociznak vadászgép kategóriában. De ha meg kéne tennem a téteket akkor vszeg az F-35re tennék, mert elektronika.
HPASP double digit SAM:
Sztem Oroszok még mindig nagyon nyögik, hogy Szu felbomlásakor kb minden ami SAM az kompromitálódott. Belső piacos S300PM ellen gyakorolni, EWt tesztelni sött fejleszteni miközben ott ül benne a magasan képzett Belorusz(Ukrán?) személyzet, ez félelmetes előny. Ezen tapasztalatok pedig ott csücslnek az F-35ben az ziher.
F-35 vs double digit SAM:
F-35 előnye korábbi 4gen gépekhez képest SAM vonalon nem csak az alacsony észlelhetőség, feljettebb EW lesz hanem pl az, hogy ha SAM indít rá akkor azonnal megvan az indítás pozícíója azaz mehet rá a GBU/Brimstone... és azonnal megkezdheti az elhárítást. LD DAS video
Ez így elég súlyos előrelépés.