10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Ezekből? Egyiket sem venném meg. Mondom a 20/80 műszál pamutot nem tudom hordani, mert szétcseszi az egyik kezemen a bőrt és belerhoadok úgy nagy általánosságban.

Bringás aláöltözetből is van műszálas, felejtős. A minél magasabb pamut arány igen drága dolog.

ÉS a magyar gyakorlót is használom és elhiheted az összetétel semmi speciális nincs 50-50% pamut és poliészter.
    Ha abban valaki képes szolgálni, akkor sok szerencsét hozzá. Én 20 fokban is belerohadnék. És nem hinném, hogy én vagyok egyedüli a világon, aki a műszállal nem kompatibilis...

Ne fotelból osztom az észt. Túrázáshoz két évszakba többe kerül beöltözni úgy, hogy még csak nem is magas hegyre készül az ember vagy csak a téli/nyári tisztességes bringa öltözet ennyi. Ezeket legfeljebb 1-2 napig vagy pár órát hordod. Az egyenruhának meg azt is bírnia kell, hogy hetekig terepen vagy. Nagyon megnézném, hogy ezek az cuccok hogyan bírnák ki ezt...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.26. 13:42:09