10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • repvez
    Ez csak ahogy irtam a te elképzelésed , a valóság koránt sem ennyire profi szint. ÉS hadd kérdezzem meg vettél Te valamelyikből egyáltalán vagy láttál személyesen ilyen gyakorlót?Elhiheted nekem van összehasonlitási alapom, mert én az emlitett Helikontex verzióbol a Khaki szinüt hordom hétkoznapokra és Vettem ebayról eredeti USA ACU Combat-shirtet is 10k-ért és angol zöld hadi polót.
    Igy tudom hogy milyen ár és milyen minőség.
    Az , hogy nem találtál árat csak azt bizonyitja, hogy utána sem kerestél, mert a helikontext kifejezésre, kb a második találat az amit Cifu linkelt.
    ÉS a magyar gyakorlót is használom és elhiheted az összetétel semmi speciális nincs 50-50% pamut és poliészter.
    Bármelyik militari boltba vagy airshoftos boltban tessék belátogatni és személyesen is meg látotod, hogy smemi ürtechnika nincs a ruházaton, egyedül a szabása és a mintája ami eldönti egy gyakorlóról, hogy menynire használható.
    Persze az anyaga is fontos, de mint a linkelt oldalon is láthatod, ugyan azt az anyagot használják civil és katonai célra is csak a mintát cserélik rajta .

Ugyhogy mielött a fotelból ujra elkezded osztani az észt , nézz körül a valóságban és tájékozódj személyesen is.Hidd el én tudom miről beszélek amikor ez a 62k-t sokallom.ÉS akkor még bakancs kabát és a többi cucc sehol még.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.07.26. 13:38:01