10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ximix #75780
    Mire gondoltál eszköz alatt ? Kevés a teherszállítójuk vagy nincs belevaló tartály ect.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csöppet rosszul kérdeztem előbb
    Inkább úgy fogalmaznák, hogy nehezen értem mi az akadálya, mi az indoka, probléma annak, hogy a felső állami vezetés, akinek lehetősége volna elrendelni minden támaszponton vagy csak a déli államokban 15-20 db teherszállítógép átalakítását tűzoltásra. (nem véglegesen csak mint opciót ezt is tudnák)
    Nem egy olcsó mulatság lenne, de egy-egy sikeres és gyors tűzmegfékezése után növekedne a katonaság presztízse a lakosság szemében.
    Nem veszélytelen az tény , de ha tudom hogy sokan vagyunk nem kezdek vagánykodni, nem oda ment pontosan, nem baj majd a következő körben jobban figyelek,vannak mögöttem még 10 -en, ezzel szemben a polgári tűzoltók néha kockáztatnak, mert ők is érzik, hogy korlátozottak a lehetőségeik és mire egy gép újra fordul addig, a tűz újra lángra kap és csak késleltetni tudják megfékezni nem.
    Bár a hadseregnek van egyéb elfoglaltsága is, de jó eséllyel -gondolom én- össze tudnak kanalazni pár gépet ha a haza szólít, ők egy igen szervezett egység egy riasztás után mondhatni katonás rendben az épp nem használt, nem sürgős gépeket felmálházzák majd, a legrövidebb idő alatt és mehetnek.
    A katonaság ha lehetőséget kap kitud dolgozni mind a tűzoltásra mind felkészülésre eljárásokat amik, biztonságosabbá tehetik ezt az egészet.

@ fonak nem inkább ilyenre

Érdekesség képen egy 2012-es cikk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    «Tor» party :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Symposium 2016

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.07.12. 23:36:27