10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Palinko
    óh bocsi, úgy tűnik ma ez ilyen vótmá-s nap. Molni úgy látom egyre azt akarta látni a dologban, hol csalt a gép, hogy mennyi mindent tudott, bár ezek jogos aggályok, de szerintem akkor magukat verték volna át, olyat meg lehet csinálni csak butaság.

engem két dolog nyűgözött le, egyik, hogy Rasbery Pi-n elfut, a másik meg annak a lehetősége, hogy gondolkodna a gép 3D-ben, mert azért mi korántsem látunk, gondolkodunk és kommunikálunk olyan jól. itt meg 4 gép összehangolja a támadását, esélyünk nem lenne. azokról az előnyökről, hogy az MI jobb vasakban is ülhetne mint mi.

azon is gondolkodok, lehet előbb csak olcsó rakétaplatformként is üzemelhetne, csinálnának ilyen kis gépet ami egy átalakított saját radaros rakétát felvinne és ellőné, majd hazafordul. ha hazaér, hazaér, ha nem nem. bár nem lenne túl jó üzlet lelőni, mikor már ellőtte magát. a rakéta meg saját radarjával befogja a célt, amit most még nem tud ha jól tudom, és rávezeti magát, ami már régóta megy nekik.