10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Igen, 1998 óta. Nem véletlen volt akkora durranás a Falcon 4.0 anno. Ezzel szemben a DCS az 1.5--ös frissítés óta sem számol minden rakétánál fizikával, tudtommal van, ami most is szkriptelt.

Ezt anno egy HTKA-s vitához csináltam. A loft paraméterek nem azonosak, de be tudom állítani, hogy az legyen moddolással az összes rakétánál azonosra.

Tökéletesen látszik, hogy az R-27R dual trust mentes hajtóműve mennyire űberszar az AIM-7F-hez képest úgy, hogy a fajlagos imp. gyakorlatialg azonos. Ennyit számít az, hogy még tovább gyorsít a semmire a rakéta ahelyett, hogy tartaná a sebességet inkább. No meg a +1 hüvelyk átmérő = 25%-kal nagyobb keresztetszet. Azonos alaktényezőt feltételezve is ennyire vérszegény az R-27R.

Az R-27ER nagyobb loftolással sokkal jobb lehetne anélkül láható, hogy még az is szarabb, mint az AIM-7F. Az végre elérte, hogy a burnoutnál echte azonos a sebeseség, csak az a fránya +25% keresztmetszet ennyit számít. Pedig az üres tömege is nagyobb, tehát nagyobb erő kell a lassításához...

A teszteket 10k lábas indítással csináltam 10k lábon repülő közeledő cél ellen. A távolság az indítási pontttól mért távolsága a rakétának.

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.16. 14:14:59