-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
fade2black #74685 Hivatalos PLA recruit video. Tiszta "amerika".
"Ott tényleg nehéz lenne megoldani, de nem lehetetlen."
Hát sok nitrogén kell ahoz, hogy vminek eltüntesd az IR jelét ami 30? sec alatt kuszik fel 1x.000+mre és mach 4-5+ra.
Őszintén szólva a fent említett mélyhűtött gázas felületi hűtésen túl én sem tudok valóban hatékony és életképes megoldást
Szerintem nem rossz a B2 féle kiáramló gázokba hideg levegőt keverünk, hajtomű alatti részt hütjük (kvázi a B2 teteje meleg, alja hideg, felfelé sugároz IRben és nem nagyon repül felette semmi.)
"Csakhogy ehhez egy-két nagyságrenddel érzékenyebb és jobb infravörös képalkotó rendszerekre lenne szükség"
Nem nagyon tudjuk hol tart a dolog, annyit igen, hogy F-35ben lévő 800 mérföldről ~1300km!!!ről érzékelte és követte a falcon9et. Persze a vízpára az nyeli durván.
"Én most kifejezetten az EW tevékenység / ellentevékenységre céloztam."
lehet nem is mehet már igazán pontosan jól máshogy mint automatikusan.
"Ehhez alsó hangon is ~400kW (az ALL kb. ilyen teljesítményű CO2 lézerrel tudott Sidewinder rakétákat megsemmisíteni)"
YAL-1 több száz kmre lévő Ballistic misillesekre lövöldözött, csak küld és védd meg a terület fölött ahonnan indíthatnak, meg ha esik az eső kb semmit se ér. B21 esetén max 10kmre lévő SAM/AA rakéták a célpontok és persze ma tudtunk szerint ez megvalósíthatatlan. Csak mint lehetőség/jövő dobtam be mint ami átszabhatja a légiharcászat jövőjét.