-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #74532 Köszönöm a választ, de szerintem te is elfogult vagy. Az F-111-ek valóban szarul teljesítettek, mert csomó meghibásodás volt, de egy gép csak elkapta a palotát. Az, hogy nem volt ott a célpont, az nem az ő hibájuk. Szerintem sokkal "cikibb", hogy nem gondoltak olyan apró dolgokra, hogy ha telibe csapsz egy repteret és ott eltalálsz valamit, akkor lehet, hogy ott füst lesz.
Nem tudom mit számított volna, ha nincsenek SAM-ek, ezt a bénázást akkor is előadták volna. Közepes, vagy nagy magasságban is elromolhat bármi.
A légvédelmet nem is támadták, pedig szerintem azzal kezdték volna, ha ez egy "tényleges" támadás. Ugyan akkor abban teljesen egyetértek, hogy a ruszki SAM-ek voltak az egyetlen fegyver(rendszer) ami működött nem orosz kezelők nélkül is. A repülőket, tankokat, stb hagyjuk, pedig azok sem voltak rosszak.)
De mond ha hülyeség.
Az agymosás meg természetes, a túloldalon is ez megy.
Ha pl Budapestet támadták volna - szigorúan gondolatkísérlet szintjén - akkor tudtak volna érdemben repülőt emelni rájuk? Vagy a líbiaiak is tudtak volna, csak nem tették? Mert a magyar éjszakai elfogási gyakorlat alapján - mikor 2 gépet és 2 hajózót sikerült elveszteni - nem volt túl nagy harci értékük a magyar gépeknek este.