-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #74466 Bár tudtam, hogy megvan ez a különbség a szilárd és a folyékony között, de sosem gondoltam bele. Valamint lövésem volt miből mennyi van/volt.
De nem erre kérdeztem, hanem hogy nem látom értelmét a földi AEGIS-nek, csak arra jó, hogy bosszantsák a macit. Tök jó, hogy megfog x db MRBM-et, de akkor x+1-et lőnek majd, valamint ha eldurran egy Iszkander, akkor már olyan nagy gebasz van, hogy ez nem lesz elég. A "kis hülyék" Irán/É Korea és a többiek ellen oké lenne, de ugye nem oda tették.
Eleve nem értem hogy negyed évszázaddal a Szu beborulása után mit szívóznak egymással. Azt még értem, hogy Orosz o.-nak fáj az elvesztett szuper hatalmi státusz, de az amikat nem értem. Kb India szintjén vannak az oroszok. Van egy ICBM/SLBM "flottájuk" ami arra jó, hogy ne támadják meg őket, vagy hogy meghalljunk mind. És ne gyere Ukrajnával, mert az egy vicc ami ott van. (Ha nem veszem azt az amúgy nem apró tényt figyelembe, hogy a semmiért hallnak meg emberek.)