-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #74256 "tudom, de az a gondom, hogy csak missioban és talán nem is saját beszerzésű. Nem tudok róla, hogy lenne saját igényekre terv még csak elgondolás sem és hogy mindenkinek lenne legalább , aki harcoló egységnél van.Leragadtunk a 50es években mofém bimbi meg X-be vetett szijjakra aggatott cucoknál"
Nem tudom mennyi mellényünk van. Gondolom ez is államtitok. De akinek kell annak jut. Az más kérdés, hogy egy CIRAS kópiát sikerült megterveznünk ami elavult mire rendszeresítettük. De legalább van. Saját beszerzésű szerintem nincs és nem is lehet. Azt sem tudom plateet tudnál e bele venni, nem tudom SAPI kompatibilis-e. A gyakorlatokon valóban szánalom málhákban vannak az egységek és szerintem sem jó, hogy másban gyakorolnak, mint amiben harcolni kellene. Nem hiszem hogy nagy összeg lett volna nagyobb mennyiségben gyakorló változatot rendszeresíteni. Az egy - nekünk - új Grif árából meg fel lehetne szerelni az összes bakát.