-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
egész jónak tűnik ez a fejlesztés, egyvalamiben nem vagyok biztos az arcvédő részt sztem egy kicsit túlméretezték, ha egy kicsivel kisebb lenne sokkal használhatóbb lenne.Tudom, hogy a védelem miatt kell a hely neki esetleges torzulással elnyelni az ütést ,de igy a mozgásban és a célzásban is akadályozza a viselőjét.
A combatsirt jól hangzik, hogy plusz felszerelés nélkül is védelmet nyújt. Elég csak arra gondolni, hogy a táborban csak ezt kell viselni az esetleges repeszek ellen amik az ablak vagy fal törmelék is okozhat egy robbanás alkalmával.
Egyébként elég elszomorító ha belegondolunk, hogy mások hol tartanak és mi hol nem.Pedig mostanában egy azon harctéren vagyunk.
ÉS nálunk a golyó álló felszerelés az csak annyi ,hogy az egyik oldalon bemegy a másikon meg nem jön ki a testből a lövedék :(
Ha nem kapnánk szánalomból másoktól .
Egyébként a level III kategória az mit követel meg, hogy egy 9mm es lövedék nem hatol át rajta , viszont azért gondolom a lágy részeken zúzódást vagy akár csont törést is okozhat? Csak mert ha a combat shirt hordható akkor hajlékonynak és kellően vékonynak kell ahhoz lenni
A mobilon hálózati eszközökön csodálkozom, hogy nem terjedt még el jobban egy földi link16 hoz hasonló védett hálózaton a célpont koordináták saját helyzet útvonalak stb.. minden sokkal egyszerűbben és gyorsabban mehetne mindenki számára érthetően .Egyénekre lebontva, mert igy kb szakasz PK után már csak szóba kerül leadásra
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.04.07. 17:30:33