10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ambasa
    A Fire & Fury egy wargame, ez az ottani seregfelépítésekhez készült segédletek. Az alapjáték valóban egy polgárháborús szabály, de vannak továbbfejlesztései, mert maga a szabályrendszer igen népszerű a tengerentúlon. A F&F második világháborús rendszere a Battlefront WWI, amelynek létezik modern verziója is, csak az ismertebb név az előbbi. Ezt azután többen is tovább gondolták és készültek hozzá hivatalos és nem hivatalos sereglisták ebben az igen látványos pdf formátumban. Bár azért elgondolkodtató lehet, hogy a jobb felső sarokban miért is van pl. verziószám.

Fire and Fury hivatalos oldala a fórumok között meg fogod találni a modern verziót. Azt tekintesz relevánsnak, amit akarsz, minden esetre én biztosan nem hivatkoznák egy wargame sereglistára, ha azt akarnám, hogy komolyan vegyenek.

Egy a címéből is látható wargame blog, ahol megtalálhatóak az adott táblázatok.
    És az innen is elérhető Fire & Fury Orbatok, ahol megtalálod a magyar hadrendet, amiből kiviláglik, hogy mennyire komoly forrás..

Én úgy gondolom elég hosszan kifejtettem a véleményemet, komoly könyvekre hivatkozva az MN és a CA szervezetéről, ahhoz nem tudok és nem is akarok többet hozzáadni. Számomra azok releváns források.

Nézd én felhívtam a figyelmed, hogy ez egy wargame szabályrendszer része, ezek után hogy használod, az már a te dolgod-

TG
    Utoljára szerkesztette: ambasa, 2016.03.25. 20:15:57