10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Soha nem találtam adatot róla, hogy figyelni kellene arra, hogy hány forrásból és hány Sparrow meg egy cél felé. Valahogy megoldják, hogy mindegyik indító platrom a saját céljára menjen rá.

Én sem találtam, de érdekel nagyon, hogy gondoltak-e erre, és ha igen, mi a megoldás. Ugyanazon a frekin működik mindegyik radar, azonos elven kell működnie a rendszernek, hiszen csereszabatosnak kell lenniük. Akkor meg hogy-hogy nem kezd el mondjuk a 2. számú Sparrow az 1. számú F-4 által besugárzott célról visszaverődő jelekre követni?

A P-700 mérete a szárnyakat és az átmérőt leszámítva majdnem MiG-17 szép nagy vezérsíkokkal.

Yupp, és mégis mennyivel kisebb a törzsátmérő? Kb. fele? A szárnyfesztáv? Harmada? Mennyivel simább a felülete, lévén nincsenek külső antennák, pitotcső, nincsenek áramlásterelők, stb?

P-500

P-700-ból nem kell nukifej. Egy is kibelez egy hordozót.

Én arra céloztam, hogy ha egy 5km-re lévő Tico-t, Burke-t vagy Perry-t kap el egy P-500 (350kT) vagy P-700 (500kT), akkor már ez is elég ahhoz, hogy a hordozó is kakukk legyen...
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.03.25. 12:56:24