10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Az ACEVAL / AIMVAL egyik kritikus pontja a célok kiosztása volt 4 v 4 légiharcban. Tehát már akkor is meglevő képesség volt több Sparrow közeli célra rávezetése. Soha nem találtam adatot róla, hogy figyelni kellene arra, hogy hány forrásból és hány Sparrow meg egy cél felé. Valahogy megoldják, hogy mindegyik indító platrom a saját céljára menjen rá. Az már más részta annak megoldás, hogy 4 v 4 esetben a 4 gép mindegyike saját célra dolgozzon és egyik se a másikéra. Na, ezért van az AEGIS hálózatban a kezdetektől és automata az egész, vagy minimum félautomata.

A P-700 mérete a szárnyakat és az átmérőt leszámítva majdnem MiG-17 szép nagy vezérsíkokkal. Nagyon meg lennék lepődve a 0,5 nm-en... P-700-ból nem kell nukifej. Egy is kibelez egy hordozót.

Techstory blogról. Mikor én megláttam konkrétan majdnem leestem a székről. Eszméletlen.

Nem csoda, hogy az amerikaiak szükségét érezték a Phalanxnál jobb pontvédelmi fegyvernek. A gif egyetlen Gránit találatát mutatja egy 244 méteres komphajó ellenében. (A "dupla csík" csak a vízfelverődés miatt van, ahogy arra kommentjében"indiscriminating power" felhívta a figyelmet, köszönjük neki!) Ugyan a kompot nem készítik fel ilyesmire, de alapvető építése, az alkalmazott acélok és hasonlók nem sokban térnek el a hadihajóktól, páncélzat szintén nincs se a polgári, se a katonai hajókon immár. Látható, hogy a robbanás kb. 150 méterre a hajó belsejében következik be, addig tör át a kumulatív hatású fejrész, majd totális pusztítás történik gyakorlatilag minden irányban. A hajótest kis szerencsével egyébként lehet, hogy úszóképes maradt még ebben az esetben is, de az biztos, hogy ezen kívül másra nem lesz jó
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.25. 12:46:09