10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    A fájdalmasan elavult F-15/F-16 megjegyzést én sem vágom.

Az összes megmaradó F-15C Golden Eagle lesz. Kapott plusz egy displayt - nem tudom, hogy mit lehet rajta megjeleníteni - ami AESA radaros és más upgrade-t is kaptak. Kérdem én hány 4++ vadászgép rohangál AESA radarral ilyen mennyiségben. Ja, hogy jenki Super Hornet és UAF F-16 Block 60. Néhány Rafale-on van talán és japán F-2-őn. Kb. ennyi. Ez lenne az "reménytelenül elavult" gép ami mellett ráadásul F-22 van...? Elég sokan össze tennék a kezüket egy ilyen gépért. Igen, nem a mai divatos glass cockpitja van a gépnek, de minden már, ami a burolat alatt van elég decens az F-15C/D GE-nek.

F-15E? Dettó. AESA radart kap az összes és SEAD képességet leszámítva csúcskat a gép. F-15E legacy gépeket adnak el még ma is, csak azokban asszem talán még AESA radar sincs mindig.

A jenki F-16C/D valóban nem a legkorszerűbb még a Block 50+ változatot nézve cask, de a HTS + Litening / Sniper TGP, SEAD képességtől kezdve a vadászgép és PGM csapásmérő feladatkörig mindent képes ellátni.

Ezek miért fájdalasan elavultak. A sokak által agyonhypolt orosz gépek ezt a színvonalat próbálják még mindig igencsak alulról közelíteni...