-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A kérdés arra vonatkozott, hogy jogos-e, hogy ennyire ekézik az F-35 programot. Az én megítélésem szerint ugyan a kritikák egy része nem veszi figyelembe a tényt, hogy az F-35 valóban kiemelkedő gép lesz, ha elkészül, de azt el kell ismerni, hogy mind mérete, mind a csúszás-túlköltekezés-eredeti célok nem teljesítése vonalon van bőven miért ekézni a programot...
A kritikák egy része a gép képességeit is kétsébevonja. Azt mondjuk nem vágtam soha, hogy a szinte minden téren fejlettebb F-35A mitől lenne használhatatlan egy F-16C-hez képest. A repteljesímény az egyedüli kivétel...
Azt én is leírtam, hogy ahol a program valóban kritizálható az, hogy képtelenek voltak magukat tartani sokszor az eredeti ötlethez és utólag találtak ki dolgokat, amitől naná, hogy drága lesz. Csak éppen a megrendelők egy része is folyamatosan az ár miatt sír. Az egyre magasabb szintű képességeket meg valahogy soha nem említik. Ez így elég vastagbőrös kritika. Ahelyett, hogy azt mondanák, hogy "ez drága és mi nem ezt akartuk". De kurvára nem ezt mondják...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.17. 10:00:09