-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #73631 Nem értelek. Nem ugyan arról beszélünk. Én azt mondom, hogy nem látom a rációt az ember vezette B-2 utódban. Szerintem egy ilyen gép nagyon messze, nagyon erősen védett célpontokat támad majd nem nuki fegyverekkel. Innentől kezdve a visszahívósdi lényegtelen. Ha nem nukival támadok, akkor elég lenne valami lopakodó kialakítású cirkáló cucc is. De alacsonyan egy Tomahawk ellen se sok esélyed van. (szerintem).
Az őrjáratozós rész felett eljárt az idő. Azért volt sok gép a levegőben, mert erőből oldották meg az elrettentést. Az ICBM-ek megjelenésével egyből felhagytak vele. A visszahívásos indokodat azért sem értem, mert ha döntés születik hogy megy a nuki, akkor menjen gyorsan (ICBM), ne egy lopakodó "traktor" pöfögjön oda hangsebesség alatt. Mert mire ennyire feszült lesz a szitu, addigra az ellen összes ICBM silójában és tengójában izzadó tenyerek lesznek a piros gombok felett.
De szerintem ennél egyszerűbb okok miatt lesz B-21. Erős a pilóta lobby, gondolom minden USAF vezető pilóta volt. Relative simán "össze dobják" a cuccot. Erre lehet pénzt tarhálni.