10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Palinko
    köszi az infókat, még soha nem hallottam ezekről fegyverekről. viszont a .22-sem tudom hova tenni, mióta a youtubeosok is hülyéskednek vele, pl szívószálba beteszik és eldobják mint a petárdát, meg pisztollyal lőnek kanálra ami megállítja a .22-t és nem üti át csak a pléh vastagságú kanalat, amivel mi eszünk otthon már simán nem ütötte át. szóval azóta nem tudom komolyan venni, közben meg látok .22LR-el fejlövéssel kivégezni vaddisznót ami már nem semmi teljesítmény. meg vannak olyan szörnyek mint a 223 WSSM pl. valahogy nem tudom helyén kezelni ezt a kalibert, bár katonai célokra szerintem sem alkalmas. a költői kérdésre felelve talán azt tudnám előnyére felhozni, hogy ha messzebb van a vad valamennyivel pontosabb a puska mint a revolver, de én is inkább revolvert vinnék. támadni úgy sem támadnék ellenségre ha 100 méterre van, közel meg jobb a revolver. viszont állathoz nem tudom hogy kerülnék elég közel a revolveremmel, ha csak nem segít nagyon a szél.

egyébkén jelentősen megemeli az USA az európai katonai kiadásait szerintetek milyen technikai újdonságokat láthatunk hamarosan kontinensünkön? vagy maradnak a jelenlegi dolgok, csak több lesz belőlük?
    (hú de izzadságszagúan próbálom beerőltetni a topic keretei közé )