10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Palinko
    nem az indítóállás elleni rakétákra gondoltam, mert azt már csináltam én is A10-el a Lock On-ban , hanem hogy magát az ellenséges rakétát támadná be egy a célpontjáról indított rakéta, ha sikerül 100 méteren túl megsemmisíteni, szerintem nem okoznak már jelentős kárt a repeszek, vagy ha 3-4 km-re sikerül úgy károsítani, hogy a szárnyait megsérti már könnyen kimanőverezik a gép előlük. persze az a baj, hogy a támadó gépnek kell üzemanyag, egyéb feladatánál használt bombák, rakéták és ezen felül nem tudom hogy férne el, helyett meg nem tudom hogy érné meg. mert a légvédelem fogja és indít 3 rakétát hiába semmisít meg 2-őt az aktív védelem, ha már kifogy rakétákból a védelmi rendszer a 3.-ra sokkal könnyebb "túl spammelni" a földről a légvédelemnek mint a levegőben utaztatni az önvédelmi rendszert. ha meg egy nagy gép kéne hogy biztosítsa ezt a védelmi rendszert a kötelékben elég lenne csak azt egy szerencsés lövéssel lekapni, aztán már csökkenne jelentősen a kísért gépek védelme is