-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #73063 Ne érts félre, nem azt mondom, hogy sétarepülő heliket vegyünk, azt mondom, hogy az ország honvédelmi képessége nem nő attól, hogy a két tucat katonánkat este is át tudjuk röptetni két faluval odébb. Mondjuk a NV képesség pont nem lenne sok, meg gondolom ha vennénk egy tucat gépet, akkor elg lenne a felébe FLIR. Vagy ez így hülyeség?
Ezen én is gondolkodtam, de pl M-o.-i példával élve, ha Bp.ről bombáznom kell két sárkunyhót és az egyik Nyíregyen van, a másik meg Pápán, akkor nem viszek sok bombát. A járulékos veszteség szerintem ismeretlen fogalom ott. Bárkit megölnek, ha Aszadnak jó.
A nyugati példákat meg azért érzem falsnak, mert a nyugati pilóták "messziről" mennek, számít hogy 6 bomba 6 célpont, vagy egy, számít a járulékos veszteség, meg lehet 10 éve már nem is dobnak butát. Az oroszok meg annyi bombát hajóznak be, amennyit akarnak, ebből lehet van elég, nem tudom lejár-e a szavatossága, de volt cikk, hogy mennyi ideig szórták a Vietnámból maradt bombákat az Amcsik.
Azt értem, hogy ez 2016-ban több mint vicces.