10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Wampapa
    Én úgy vettem ki, senki nem szerelmes az AT-ben a bazinagy kukkerba a FAMAS tetején, lassan a legtöbb ezred megkapta a FELIN-t, nem igazán szeretik. Itt a VIGIPIRATE-os srácoknak sincs felszerelve. Nem tudom melyik ezred, valamelyik RPIMa lehet, a 3. meg a 8. biztos hogy fent volt Párizsban, mindenki velük fényképezkedett.
    Nekem van egy olyan érzésem, hogy csak azért verik végig az egész projektet, mert végigverik- a légiós ezredek is megkapták már, vagy most szerelik fel őket és folyik azinstruktorok képzése- hogy igazolni tudják a sok pénzt amit eltapsoltak. Mert szerintem már most olcsóbban, kisebb ls jobb civl cuccokat tudnának adni nekik.

Ehhez képest az emlitett járőröknél még egy nyamvadt EOTECH sincs a fegyveren, Malis képeken se láttam, csak a régi J4 eseket meg ilyesmiket FAMAS- on.

Évek óta megy a hiszti a FAMAS lecseréléséről is, volt a nagy öltet, hogy majd az ausztrál STEYR-re cserélik :)

kép