-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
oroszok keveset dobnak pont az ISIS-re, assadot támogatják a vegyes összetételű lázadók ellen...
"Nem ez volt az első alkalom, hogy a törökök a légterük megsértése miatt figyelmeztették az oroszokat. Október 3-án és 4-én egy Szu–30-as és egy Szu–24-es gép hatolt be a török légtérbe előzetes engedély nélkül. A török légtérvédelem akkor többször figyelmeztette a gépeket, hogy ne tegyék. F-16-os vadászgépeket küldtek fel, és ennek meg is lett a hatása: az orosz gépek azonnal távoztak a török légtérből.
A történet fontos részlete, hogy a Szu–30-as pilótája majdnem hat percen keresztül becélozva tartotta a radarján az elfogására felküldött török vadászgépet. Végül egyik fél sem tüzelt, de Ankara ekkor közölte: lelövik azokat a gépeket, amelyek megsértik a légterüket.
Az oroszok akkor azt állították, hogy csak navigációs hiba miatt tévedtek a határ rossz oldalára."
szerintem ideje volt már hogy valaki kicsit az oroszok orrára koppintson, nem kell elfelejteni amit svédországban játszadoztak, litvániában is több mint egy tucatszor szálltak fel miattuk a gépek, még az USA partjainál is vagiztak július 4.-én. mégis mire számítottak? meddig nézhetik hülyének az egész világot? meg ki hisz nekik, hogy nem voltak török légtérbe, látszik az előző esetből mennyire tudnak navigálni. vagy esetleg akkor hazudtak? akkor most miért mondanának igazat...
kár hogy nincs nem NATO, vagy NATO párti radar a környéken ami el tudná dönteni a vitát. nem a törököket védem, azoknak is van bőven a füle mögött, olaj vásárlás az ISIS-től, kurdok bombázása akik szárazföldön felveszik a harcot stb. de ettől függetlenül kijárt már az oroszoknak, hogy tartsák magukat a normákhoz.
viszont ez a téma már nem haditechnika sztem, lassan jön Cifu is és a mi orrunkra is koppint :D
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.11.25. 00:27:22