-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
igen éreztem én is mikor leírom, hogy kalákában dolgozgatnak elég kommunista felfogás :D de gondoltam, hátha van valami, mert ugy elvileg így egy tenderre 3-szor annyi pénzt költenek el mint szükséges lenne. persze ez hülyeség, mert a 3 cég más mennyiséget költhet, nem veszik el semmi mert sok tapasztalatot nyernek a fejlesztéskor amit máshol használhatnak majd, kizárnak 2 utat ami nem olyan jó, stb stb. egyébként a technika bonyolódik egyre jobban párhuzamosan egyre drágább lesz, szóval ezek az összefonódások csak még szorosabbak lesznek, kár is eszmék mentén ezt kritizálni szerintem.
egyébként erre nem kell válaszolni, mert haditechnika topic és nem politika, de mik a vélemények arról, hogy Obama megvétózta a védelmi költségvetési tervezetet? ugye februárban felemelte 534 re 499 ről ami brutális emelésként adott le a sajtó, de most 612 milliárdost utasított el :D ugye február óta nem alakult ki nagyobb konfliktus, mert februárban is közel kelet meg ukrajna miatt emeltek, azóta meg annyi történt, hogy oroszok beszálltak a szíriai háborúba, bár nem akkora erőkkel ami indokolná ezt a 612 milliárdos kérést. Obama felsorolt pár érvet miért nem tetszik neki, de szerintem a legkomolyabb, hogy nem fenntarthatónak ítélte. elképzelhető hogy ez miatt leépít eszközöket az amcsi hadsereg? jó lenne pár helikopterre lecsapni ha már úgy is azt tervezünk beszerezni :)