10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Jeffjohnson
    Gondolom azért az árban benne van a technológia kifejlesztése és azért itt nem (akár) több millió db-ot elérő sorozat gyártott termékről van szó, bár még így is nagyon soknak tűnik. 5-11km rádió hatótáv az nagyon jó.

"Ehhez fogható civil drón nincs. "

Polcról levehető nincs ez kétségtelen de láttam a neten már 1 órás repülési időt, amit főleg lebegéssel ért el a srác és vannak különböző jel boosterek, amivel ki lehet tolni a rádiójel hatótávját is egész szépen, kérdés persze, hogy mennyire legálisan (nem igazán ismerem ezeket a szabályokat).
    Nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindenféle összevásárolt dolgokból meg lehetne ugyanezt építeni, mert ahhoz már komoly szakértelem kell. Viszont ezen a téren annyira nincs lemaradva a civil szféra sem. Én mint lelkes fotelhuszár azt mondom, hogy ha meglenne rá a keret, akkor ezen képességek nagy részét az a drón is tudná, amit én építek.

-3200 méter elérhető
    -5-11km na ennek kb a felét biztosan lehetne hozni, bár ehhez azért kellene segítség
    -40 perc repidő megoldható, bár ez is a nehezebb dolgok közül való de teljesíthető
    -HD kép és a stabilizálás polcról levehető, profi cuccokat lehet hozzá kapni, infra is megoldható lenne
    -zavarvédett, titkosított, na ez az ami a gyenge pont lenne, mert erről nagyon keveset tudok

Mondjuk ezzel nem azt akarom bebizonyítani, hogy én mennyire okos vagyok (ami ugye nem igaz), mert a nálam jobbak
    ugyanezt könnyedén teljesítenék. Eszméletlen emberkék vannak a különböző multirotor fórumokon és hihetetlen, hogy mit
    képesek kihozni a gépeikből. Persze van nagyon sok idióta is, aki több 1000 dolláros játékszernek nem éppen nevezhető profi drónt csap falhoz aztán megy sírni a supporthoz, hogy rossz a technika holott életében nem repült még semmivel de a pénze megvan rá.

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.10.21. 09:08:47