10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ambasa
    1. én most nem értem, hogy Te kinek a modernizációhjáról beszélsz, aki csak kevés gépet újított fel és csak ezért volt drága.

2. Úgy látszik teljesen feleslegesen írtam azt a hosszú hozzászólást, ha mérnök létedre nem érted a magyar és az izraeli hadiipar és repipar. a két gép azok műszaki, tervezési filozófiája és elkészítési minősége, és annak hajtóműveinek üzeimidő különbsége közötti különbséget. Ha nem érted, hogy azért mert egy mérnök az egyik napról a másikra kitalálja, hogy egy gép üzemidejét a másfélszeresére növeljük, noha az a gép megalkotásakor még nem volt szempont, az a tervezeteken felül is milyen plusz munkákkal jár, ami menet közbe jön elő, ami pénz és idő, miközben akkor is csak egy szerkezetében és a fegyver és elektronikus rendszerei kivételével, akkor is csak egy elavult rendszerekkel rendelkező géped marad. Csinálhatsz bármit a 21-eseddel a kormányvezérlése, az aerodinamikája, a tüzelőanyag elhelyezése és annak sérülékenysége nem fog változni. Tovább persze, ha Te vagy Dagobert bácsi akkor persze minden himbát akár kézzel is kireszelhetsz, csak nem éri meg., rövidtávon talán, hosszútávon meg biztos.

3. én már annyi célfotót láttam, talán már csak olyat nem ahol egy Messerschmitt revijében Raptor van azt nem, de ami késik nem múlik.

TG