-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
ambasa #71307 A 21-esre, csak próbáltam csökkenteni a szóismétlések számát.
Szerintem a 21-esek korszerűsítésének maximum úgy a 90-es évek közepéig lett volna létjogosultsága, és olyan 10, max 15 évig lett volna megoldás. Látható, hogy mi lett a 110 román géppel, mit küszködtek a horvátok, hogy elkészüljenek a gépeik, és ez nem csak az ukrán helyzet hatása. Egyre kevesebb az alkatrész a hajtómű. Az utolsó 21-es amelyet a PG-ben javítottak több, mint egy évig volt bent, mert ennyi időbe tellett, több vargabetű után, mire végre sikerült megoldani a tüzelőanyag tartályok hermetikussági gondjait. Anno egy románhoz hasonló, költséges de komoly modernizáció mellett szerintem semmi szükség nem lett volna a 29-esekre, mint ahogy eredetileg nem is azt szerettük volna, de azt kaptuk. Továbbá, nagyon sokan, akik ma bírálják a MiG-29-esek beszerzését, jótékonyan elfelejtik, hogy mekkora pánik volt az országban, hogy a berepülő jugó 29-esek ellen mi csak a 21-eseinket tudjuk felküldeni, tehát akkor szerintem indokolt volt a beszerzésük, de a mai ismereteink szerint a leváltásuk sem volt helytelen döntés, legalább is a véleményem szerint.
TG