10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Nem tudom mivel, de valamivel ideget szúrtam nálad, nem volt szándékos.

Senki nem mondta, hogy a két szép szemünkért. De lehet van olyan csere alap amiért megteszi. A nagy betüs NATO ezt röhögve megoldja, ha akarja. De még az amcsik nélkül is. Svájcba is átjárnak légteret védeni az olaszok vagy franciák. Gondolom nem köszönömért.
    Én laikusként azt látom, hogy vettünk egy rohadt drága technikát, mi beleokoskodtunk milyet akarunk, majd tudásához/lehetőségeihez mérten alig használtunk, miközben a földiekre nem jutott pénz. Nem a Griffel (vagy F-16-al, vagy halál csillaggal) van bajom.

Nem forgatom ki a szavaidat. Az már csak egy csavar a dologban, hogy ha vigyáztunk volna a 29-re akkor sem érne most semmit. Az állam adósságos részt nem értem. Nem igazán lehettünk túl jó alkupozícióban, még egy összeomló SZU-val szemben sem. Az viszont téged igazol, hogy csak a lengyelek tartják még rendszerben, de ők is a 16-os mellett. Az összes többi "környékbeli"-nél már roncstelepen van. :-(

Kerestem, de nem sok sikerrel. A 44 darabból sacc a felét modernizálták, de szerintem még az említett hiba előtt.