-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #71052 Bármi igazolja azt a médiából folyó dolgot, hogy az oroszok most megmutatták, hogy kell terroristát bombázni? Nekem kicsit turbo orosz, hogy 8 nap alatt egy 10-20-év lemaradásban lévő, nulla expediciós tapasztalattal rendelkező hadsereg megmutatja a nyugatnak.
Ezt a nagy kardcsörtetést sem értem nyugati oldalon, hogy a NATO megvédi Török o.-ot. A törökök mint egy bogarat úgy taposnák el az oroszok szír erőit. Tudom atom, de az azért még messze van. Biztos izzadnék egy török F-16-ban, ha pittyegne az RWS, de még mindig jobb ott, mint az orosz pilóta fülkében.
A 20 mérföld miért közeli megközelítés? Itt kb válaszjeladóval is repkedhetnek. A legnagyobb légi veszély hogy két gép egymásnak megy. Meg eddig is röpködtek ott nyugati technikával mások is akik nem NATO tagok. Miért macerább az oroszokat kerülgetni, mint őket. Vagy ők nem "kostolgatják" a szöviket, az oroszok meg igen?
Orosz - Izraeli találkozás is biztos több volt mint kereszteztük egymás útját amitől a zsidól megrémültek és haza "futottak". Mert ez így viccnek tűnik.
Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2015.10.08. 12:24:53