10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    A történet hosszú és nehezen követhető. Hood-nak (az oldal tulajdonosának) már 2004 körül volt egy agymenése (az oldal amúgy 2000-ben indult), én akkor pár hete lettem ott modi, de a tisztítótüzben (topic és felhasználótörlések) én is elestem. Aztán volt egy második tisztítótűz (már nem emlékszem, 2009-2010 körül talán?), és közben a "RussiaStrong" és a modi csapat között állandóvá váltak a csörték (néha voltak rövidebb-hosszabb nyugis időszakok, de lényegében nem volt nyugodt teljesen az élet soha).

Aztán 2015 elején jött a villámcsapás, Hood törli az oldalt. Hood állítólag nem érdekelt tovább az oldal működtetésében, és túl sokba kerül a fentartása. Volt több fórumozó jelentkező, aki megvette volna az oldalt, de az volt a válasz, hogy különféle jogi okokból ez nem lehetséges. Ahogy az sem, hogy "átmentsék" a hasznos topicokat máshova. Ez a része nagyon zűrös, talán sose tudjuk meg a valódi okokat.

A lényeg, hogy 2015 május elsejétől az oldal bezárt. Az orosz fórumozók többsége a RussianDefence.net oldalra költözött, a modik egy része pedig a TheMess.net fórumot nyitotta meg, de a TheMess a kezdetektől fogva látható, hogy messze nem lesz népszerű.

Szóval itt tartunk most.