-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
F1End #70868 Ha nem az Aranysas vagy a Haditechnika, hanem mondjuk a Jane's kérne tőled egy cikket, akkor tőlük is pont annyit kérnél, vagy a te ceruzád is vastagabban fogna? 
Egyébként nem igaz, hogy nincs alternatíva. A franciák, az izraeliek, a kínaiak és az oroszok is gyártanak gps és lézervezérlésű bombákat többféle méretben. Ha megfizeted, akkor tuti, hogy megoldják azt is, hogy a te gépedről is működtethető legyen a cucc. De szerintem ezek is hasonló árban lehetnek, mint az amerikai fegyverek.
Egyébként szerintem igenis könnyen lehet, hogy számít a mennyiség. Lehet, hogy a szaudiak is ezres nagyságrendben vásároltak bombákat, de ha az USAF -nak vagy beszállítója, akkor jó eséllyel több évtizeden keresztül szállíthatsz fegyvert nekik, meg persze könnyen előfordulhat, hogy ők fizették a fejlesztést és a beszállítók versenyeztetése során előre letárgyalták az árat (illetve azt, hogy milyen esetekben mennyivel emelkedhet).
Meg mondjuk én úgy látom, hogy a szaudiak valahogy mindenért rohadt sokat fizetnek.