10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    @Molni: Azt értem "jó" alatt, hogy amit kitalálnak nekik a hülye politikusok, azt meg tudják-e ugrani. Tudom ez tág fogalom és elég szubjektív megítélni, meg a célokhoz kellő erőforrásokat is kell biztosítani. Nem is gondoltam hogy egy dandárral elfoglalják a közel keletet. :-)

@fade2black: Falujjah szerintem a ROE miatt sántít. Ha trollkodni akarnék akkor azt mondanám, hogy taktikai atommal gyorsan megy a CQB. De komolyra fordítva nekik szerintem kis területen kell majd mozogniuk, nem aprózzák el az erőiket és sokkal - sokkal lazább lesz a ROE. Kb a saját és az Aszad pártiakra ne lőj.

@Cifu: A sok "helyi" terrorszervezeten mennének át. Innen a fotelból az ottani harcosok 90%-a az értelmi fogyatékos kategória. Biztos vannak harcedzett, magas harcértékű harcosok is, csak azokat nem videózzák. Az oroszok nem csillagrombolókkal mennek, de a helyieket Rommel kiverné a bolygóról a Pz. IV.-ekkel. Kb ott látni "siker" mikor valaki valami modern pctörővel kilő valamit. Ennyi. Ráadásul a kikötő miatt simán vihetnek az oroszok nehéz technikát is, nem kell csak a könnyű deszantos cuccokkal menni.
    Most lehet villogni, hogy a Medve karma messze elér.

@Papichulo: Mi volt baj volt a CAS-sal Afganisztánban vagy Irakban? Mikor? A megszállás vagy a támadás alatt? Csak mert tudtommal mikor az oroszok benyomultak anno Afganisztánba, akkor a helyiek a kivérzés széléig jutottak. Életet mentett az amerikai segítség.