-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
"Aztán a Spektrum meg ilyen tv-ben is túltolják a dolgot."
Most már nincs annyira dömping mint mondjuk 5 éve. A raktárvadászok meg minden szar hulladék mini reality átvette a vezető szerepet az összes ilyen "tudományos csatornán" de ami korábban volt az is minőségében igencsak megkérdőjelezhető és ott aztán nem nagyon istenítették a német haditechnikát, az összes ilyen top 10-es tanklistán vagy a T-34 vagy a Shermant hozták ki mint a világ legjobb tankja.
A filmekről meg ne is beszéljünk mindenhol a hős szövik győzik le a mindig túlerőben lévő gonosz német hadsereget. Nagyon kevés olyan film van ahol nem próbálták meg démonizálni a németeket. Nem is nagyon van olyan film, ami valamelyest objektíven megpróbálja bemutatni a háborút a németek szemszögéből. Igazán komoly nagy költségvetésű filmet nem is tudok mondani. Jó lenne egy Elit alakulat szintű németek szemszögéből játszódó film.
Én makettezőként a sokszínűséget nézem, egyszerűen tetszenek a formák tetszik az, hogy rengeteg fajta jármű közül választhatok, persze van számos szövi járművem is. Kötelező darab a T-34 (van belőle 2 is), Su-85 de van pl Stuart-om is mert megtetszett a szegecses felépítés, amit gyönyörűen meg lehet festeni. Nagymacskák közül egyedül a KT van meg de az is csak azért mert amikor rendeltem megkérdeztem az akkori barátnőmet, hogy neki mi tetszik.......beszarás, hogy a nőkbe ez be van építve, hogy a legnagyobbat válasszák úgy, hogy azt se tudta mit választ. Mostanit is megkérdeztem, hogy mit rakjak össze legközelebb....válasz ugyanaz, pedig csak a dobozképet látta :)