Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A red dotok leggyengébb fényerõ mellett nem vakítanak el és legalább látod hova célzol. Esetleg kitakarja a fény ereje a célpontot, de akkor egy profibb red dot kell, amin szélesebb skálán lehet állítani a fényerõt.
Ezért mondtam, mi a jobb. Vak sötétben egy ember körvonalát még csak-csak elcsíped, de az irányzékaidat nem látod. Ezért rálõsz úgy "célozva" hogy csak vállhoz fogod a fegyvert vaktában, vagy egy red dottal látod hova lõsz, csak kicsit zavar a fénye?
Ha az életem múlna rajta, inkább nem is lõnék addig, amíg nem muszáj, vagy nem tudom biztosan, hogy el is találom a célt.
Vagy egy jó fajta hangtompító és akkor nem vesznek észre, ha hibázok. =)
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Több rajzolatból lehet választani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten áldja a pogányokat!
Errõl a géprõl eddig nem hallottam, érdekes egy jószág azért :
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként 4 db hatzárassal alig repülek, mert a 24 db Mk-82 teljesen értelmetlen konfig. Akkor légellenállása van, hogynem éri meg cipelni. Akkor már inkább 4 db Mk-84 vagy 8 db Mk-83.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A tornado és a szu-24-es ha jól tudom akkor mozgatható marad a potosnál is, viszon a mig-23-asnál nem. F-14-esnél meg ugye eleve nincs is függesztési pont a mozgó részen.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Ha már errõl van szó: a variaszárnyasokon F-14, agy F-111 pl.. a póttank a szárny mozgó részén van ugye. Ezeket forgatja a szárnyálláshoz viszonyítva a tartályok felfüggesztési pontja "menetirányba"?
Illetve gondolj bele, nyílt irányzék a jobb éjszaka, vagy a derengõ red dot?
Amúgy én inkább a tríciumos irányzékra esküszöm. A red dottal közelre egyáltalán nem célzok gyorsabban, mint a nyílt irányzékkal, de legalább rendszeresen belelövök a fedezék tetejébe airsoft játékokon.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Conformal fuel tankok tetszenek, még ha kapacitásuk/flexibilitásuk messze elmarad a szárny alá csatolt verzióktól.
F-16 és F-18 megoldásai jók.
F-16 és 600 gal.
Mirage 2000 és dudoros tank jobb oldalt.
Rafale.
Olvastam egy szöveget, ahol nem írták le egyértelmûen, de nekem úgy tûnt, utaltak rá, a reflex irányzék felderíthetõ. Arra gondoltam, talán a célpont irányába is kibocsájt valamilyen sugárzást. Nem csak az irányzékot használó user/lövész felé. Elektromágneses sugárzást, fotonokat.

Szerintem nem szokás így mûködnie, de ha Putyinnak ez az alap akkor már ki is lehet írni OO egy meghatározó részén azt a népszavazást... és évrõl évre egyre nagyobb részén ugye messze a muszlimok a legszaporábbak. Márha csak ilyen esetekben mert ugye Orosz és Orosz között durva difi tud lenni. Hupsz szét is esett Oroszo.
OO anektálta a Krímet. Nem véletlen hivatkozott Koszovóra mint ahol ezt a NYat eljátszotta csakhát Krím esetén nem volt durva etnikai tisztogatás, sött talán egy darab halálos áldozat nem volt anektálásig! Az EUnak, fõleg a keleti leginkább fenyegetett államoknak ez volt A vonal. Nem Grúzia, nem Litvánia hanem Krím. A gazdasági/társadalmi hatások mindig lassuak lerakják egy gyár alapkövét és 4év múlva kigördül az elsõ Merci Kecskemétrõl(2008->2012), elköltik a magyup pénzt ami 2022-2023 tájékán lett volna elõször 0ás államnak, nekünk meg már svéd rendszerben nevetséges nyugdíjunk lesz emiatt. Itt is kb ez lesz EU durván nekiáll diverzifikálni pl gáz esetén KRKi terminál, US gáz, arabok nem elfákjázzák a gázt, palagáz durva lökést kap Europában is ld az elmúlt hét! Lengyel, Brit történéseit. Oroszo exportának 68% az EU fele megy és ennek 92% nyersanyag túlnyomórészt energiahordozó.
Meg persze hamár HT topic vége a nevetségesen alacsony katonai büdzséknek eközben Europa konvencionális tekintetben csak Kre kell figyelnie OOnak kb minden fele.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sopron szvsz nagyon más, a határok újra rajzolásakor kérdezték meg õket. (tudtommal)
Az egy másik kérdés, hogy nincs legitim ukrán kormány sem. De ez most csak elvi dolog, mert a maci elveszi amit akar és pont.
Soroljak pár példát? Olaszországból ki akar válni népszavazás útján Velence. Katalónia, Baszkföld, Spanyolországtól, Gibraltár UK-tól, Flamandok és Vallonok Belgáknál, Skótok UK-tól...etc...mind mind népszavazás útján. Természetesen a nagyhatalmak mind fenyegetik az itt élõ embereket, hogy ha megmerik tenni akkor óriási szankciók lesznek, és csõdbe fognak jutni.
Amúgy ott a korábbi Jugoszlávia, tökéletes példa, hány részre is szakadt?