-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
444 en van kábé minden nap "oroszozós" cikk, alatta meg megy a hülyülés kommentben, szó szerint, meg jönnek az oroszpártiak akik még mindig azt szajkózzák, hogy nincsenek orosz erők kelet ukrajnában, hanem egymást lövik az ukránok. meg hogy az F-35 egy hasznavehetetlen tégladarab stb. nem hiányzik ez a te vérnyomásodnak szerintem. arról nem is beszélve, hogy ezeken a hídfő.ru meg hasonló dolgokon nevelteken kívül cikkekben is írnak olyat, hogy "automata tüzérségi lövetekkel". szerintem az önjáróra gondolt, meg lövegre :D mert kezdtük fejtegetni hogy talán az archer system vagy mi a franc mire megnéztük az eredeti cikket és "self-propelled" :D
szóval nem csak a komment szekció az igénytelen, hanem az újságírók is, de index copy tól mást nem is vártam. viszont azt sajnálom, hogy nincs sehol szakszerű és propaganda mentes, vagy legalább mindkét propagandából engedő hírforrás ilyen katonai dolgokban főleg ami pár km-re van tőlünk az eddig jellemző közel keleti dolgokkal szemben amik jóval távolabb történtek.