-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Lacusch69 #69670 "Tudom, én is játszottam kb. 4x, aztán tovább léptem. =)"
Vagyis paintballos szlengben: "b*zi lettél"
"De ezeknek a lövedékei lényegesen gyorsabban lassulnak le a nehezebb és nagyobb felületük miatt. Ráadásul az energia egy jó része a szétdurranásban elveszik."
Biztos vagy benne, hogy a nehezebb lövedék hamarabb lassul? A homlokfelületben és a szétdurranásban igazad van.
Annyit azért megjegyeznék, hogy reball (gumigolyó) használata esetén a markereket vissza kell venni 220fps-re (kb.7.5J), nyilván nem véletlenül.
"Ettől még sokkal jobban fáj, mint az airsoft, bár paintballban 2-3 találatnál többet egyszerre ritkán kap az ember, airsoftban a tűzgyorsaság miatt akár 10 találat is végigverhet, mire kinyögöd hogy meghaltál. Akkor azért az sem hálás közelről. "
Simán kaphatsz egy másodperc alatt akár 20 találatot is PB-ban, ha bunkó az ellenfeled.
Én egy 10 éves, egykori versenymarkert használok, ha jól emlékszem 30bps-ig lehet állítani. Ennél gyorsabb lenne egy AS? (Hozzáteszem, hogy takarékossági okokból a minimális, 14BPS-en használom)
Ja, a többiek cucca is hasonló.
Ne a bér-Toppmann 98-asokból indulj ki, mi is tovább léptünk...
"Legalább a mi cuccaink hasonlítanak az igaziakra. =)"
Nekünk meg az lényeg, hogy NE hasonlítson nagyon az igaziakra.
A PB nem militáns, legalábbis az általunk játszott változata nem (mi is woodsballosnak, militánsnak indultunk, csak tovább fejlődtünk...
)
"És nem festékezzük össze a normális rucikat."
Ezt nem tudom értelmezni, nekünk van itthon mosógépünk... (Egyébként csak évente egyszer mossátok ki a ruhátokat?
)