10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ximix #69296
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez a rész nem volt rossz a szocializmusban úgy is mondhatnám csak ennyi valósult meg belőle. Iskolába kellett vaskorlát szóltak a helyi üzemben, melósok délután megcsinálták mondhatni anyagárban vagy még annyiba sem és lett korlát, az állami gazdaságban a kukorica lábon állt a rossz idő miatt szóltak katonáknak és mentek kukoricát törni, MÁV-nál krampácsolták a síneket a katonák, kórházba kelett pár virágtartó, fogas ect. tehát a közintézményeknek az állami vállatok, katonaság mondhatni beszerzési áron dolgozott ami mondhatni mindenkinek jó volt.
    Annak idején még én is ástam városban vízcsövet szállingózó hóesésben, mint katona.

Ma meg pályázatot kell írni, mert ez a köz vagyona nem bízhatod meg vele a Gipsz Jakabot és nem adhatod oda helyi lelkes amatőröknek kik anyagáron megcsinálnák, mert megvádolnak, hogy elherdálod a köz vagyonát ezért pályázatot kell kiírni és aki a legjobb feltételeket , garanciát adja az elfogadható guba ajánlattal annak ítélik elvileg, persze ez az összeg egy átlag állampolgárral ott helyben végezne, mert a titkárnő rúzsát is tartalmazza az összeg előre 10 évre, na ha nem is ennyire durva, de a garanciára hivatkozva rengeteg plusz zsetont beszednek.

Jelen esetben a pályázatra nincs idő és szerintem így megbízták a határőrséget a határkerítés építésével ami logikus más kérdés az, hogy pár terepruhás mérnők lehet kelleni fog a csapatba, mert mostanában nem sok kerítést építettek :)

Nem is annyira a kerítés építése lesz itt a nagy zsuga hanem annak karbantartása, őrzése, kaszálás, és hasonlóak, bár ez 4 méter magas kerítés nem annyira a háztáji kompatibilis itt felénk oszlopostól kiszedték feltekerték és hello, arra számíthatnak, hogy pár lyukat készítenek rajta a felhasználó barátik és a vadak se lesznek elragadtatva tőle.
    .