10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ximix #69099
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Így laikusként, a mai háborús helyzeteket figyelembe véve az F-35 nagyon jó támogató repülőgép, le gépágyúz, bombáz, rakétáz minden célpontot ami manapság egy "keleti" konfliktusban előfordul + később észlelik mint a régebbi típusokat a radaron és nagyobb hatótávolsággal rendelkezik az hogy nem tud olyan jól fordulózni nem hinném, hogy az ő elsődleges feladata lenne, az amerikai hadviselést ismerve egy ország lerohanásakor megsegítésekor megvan a menetrend mit durrantanak ki elsőnek legtöbbször esély nincs légi harc kialakulására.
    Olyan szituációban lehetne elképzelni a közelharcot F-35 el ha más fejlett országgal kerülnének konfliktusba ahol nem működik a berohanok és lebombázok mindent, mert olyan szintű védelmi rendszere van vagy olyan nagy az ország, hogy nem lehetne egy szuszra lerohanni és várható a válasz csapás, ahol esetleg kialakulhatna face to face közelharc, de arra van az F-22 ha jól tudom. De ez az egész még így is nehezen elképzelhető mivel megvan a jól kidolgozott "hangya rendszer" alul a dolgozok F-35-ők pusztítják a földi célokat , felettük vigyáznak a F-22 és az AVACS-ok meg a műholdak. Nehezen kerül F-35 olyan szituba szerintem, hogy egyedül vétlen marad és dogfighte-nia keljen más ellenséges repülőgépekkel, mivel ha jól működik a rendszer hozzá már nem ér el az a ellenséges gép. (legalábbis én ezt álmodtam)