-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Köszi az összefoglalót, de továbbra sem értem. A B-29 hatósugarát ismerték. Még Alaszka-Kanada határ elérése is csodaszámba ment volna ezzel a géppel, de ezen túl semmi. Ha Európában nem voltak ilyen elfogó vadászok, akkor az egész értelmetlen volt. Azt meg kétlem, hogy az euórpai államok védelme miatt aggódtak volna ennyire...
Semmiféle szovjet bombázófenyegtés nem volt az '50-es évek legeslegvégéig az amerikai kontinenst nézve, de még akkor is egyirányú úttal jutottak el volna a USA határának pereméig, ha nem számolsz Alaszkával...
Amikor már tényleg lement az első gnóm/troll gépek sora, a vége akkor is F-102/106 lett történetnek és nem Tu-128/MiG-25 méretű szörnyek megalkotása. (Kivéve a bukott Arrow...)
Valahol röhejes, hogy taktikai vadásznak próbálták az F-111-et eladni, de honi légvédelmi vadásznak meg F-102/F-106.
Ma szemmel én erre csak azt tudom mondani, hogy ekkora ordító ökörséget mégis hogyan...? Tényleg nem értem az egészet. Semmiféle logika nincs az egész történetben.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.10. 00:30:58